Betta på mästerskap

Varje år så arrangeras olika mästerskap inom ett flertal olika sporter, vilket bidrar till att miljoner människor tar sig till arenorna eller följer mästerskapen bakom tv-apparaterna. Intresset för de olika mästerskapen är mycket högt vilket också har bidragit till att det blivit populärt att betta på mästerskapen. De mästerskap som är mest uppskattade runt om i världen är OS och VM, framför allt VM inom fotboll och ishockey. OS i friidrott och vinter-OS är evenemang som följs av tittare från hela världen. Dessa tävlingar är också mycket populära hos de som gillar att betta på sport.

Det är i samband med stora mästerskap som spelbolagen har olika erbjudanden som exempelvis boostade odds. Det betyder att om man bettar på en utvald match så kan man erhålla ett bättre odds och därmed vinna betydligt större belopp än hos andra spelbolag. Dessa boostade odds brukar vanligtvis ges i samband med att man bettar på Sverige i en match. Det är också vanligt att spelbolagen har andra erbjudanden i samband med mästerskap, som exempelvis en bra välkomstbonus för nya spelare. Det innebär att man kan få ett ordentligt tillskott till sin spelkassa då man gör sin första insättning, vilket leder till att man kan betta lite mer och därmed också vinna lite mer.

Att lägga oddsspel på sporter

Att kunna betta på odds, eller slå vad, har man kunnat göra sedan en lång tid tillbaka. Dock var det först i samband med att spelbolagen började erbjuda odds på sporter på nätet, under mitten på 1990-talet, som betting började bli riktigt stort. I Sverige så har man sedan början på 2000-talet kunnat betta på ett flertal olika sporter som bland annat fotboll, hästkapplöpning, ishockey och boxning. Det är dock under de senaste 10 åren som sportsbetting har blivit riktigt stort i Sverige vilket beror på att spelbolagen idag kan erbjuda odds på sporter som tilltalar svenska spelare.

Det finns över 100 spelbolag på den svenska marknaden som kan erbjuda dig odds på ett stort antal olika sporter. Vanligtvis så kan du hitta över ett fyrtiotal olika sporter att betta på som bland annat tennis, ishockey, basket, fotboll, friidrott, vintersport, motorsport, boxning, bandy, trav, cykling och mycket annat. Det innebär att du kommer att kunna hitta dina favoritsporter att betta på från ett stort antal ligor och mästerskap över hela världen. Om du inte riktigt vet vad du ska spela på kan du vända dig till våra vänner på vm-odds.se för tips och info!

Spelbolagen erbjuder inte bara betting på odds utan du kan också lägga oddsspel på olika kulturella evenemang eller politiska händelser i ett stort antal länder. Hos spelbolagen så kan du hitta odds på stora evenemang som Nobelpriset, Eurovision Song Contest, Oscarsgalan, Emmygalan och olika dokusåpor. Det innebär att du kan lägga oddsspel på dina favorithändelser även om du inte gillar sport.

Idag så går det fort att komma igång som ny spelare hos ett spelbolag. Du behöver inte registrera dig i samband med att du ska spela utan det räcker med att göra din första insättning och sedan verifiera din identitet med ditt BankID så är du igång och kan börja spela.